EN

LajmeShkarkoNa kontaktoni

Të gjitha kategoritë

Ky program kryesisht zëvendëson materialet dhe mjetet e përdorura në paketimin e pllakave, zëvendëson shiritin e çelikut me shiritin e paketimit PET dhe pajis mjetin përkatës të paketimit pneumatik ose elektrik për të përmirësuar efikasitetin e paketimit të pllakave. Zbatohet në panele të bëra nga njeriu, dërrasa me fibra mesatare, dërrasa të dendësisë, pllaka me grimca, kompensatë, formime ndërtesash, tabela qelqi-magnez, tabela anti-zjarr, plasterboard dhe produkte të tjera.