EN

LajmeShkarkoNa kontaktoni

Të gjitha kategoritë

Ky program kryesisht zëvendëson materialet dhe mjetet e përdorura në paketimin e industrisë së mallrave të bardha, zëvendëson shiritin e çelikut me shiritin e paketimit PET dhe pajis pajisjen përkatëse pneumatike ose elektrike të paketimit për të përmirësuar efikasitetin e paketimit të letrës. Përdoret gjerësisht në televizion, frigorifer, qeramikë, lavatriçe, piano, mobilje dhe produkte të tjera.