EN

LajmeShkarkoNa kontaktoni

Të gjitha kategoritë

Ky program kryesisht zëvendëson materialet dhe mjetet e përdorura në paketimin e industrisë së letrës, zëvendëson shiritin e çelikut me shiritin e paketimit PET dhe pajis pajisjen përkatëse të paketimit pneumatik ose elektrik për të përmirësuar efikasitetin e paketimit të letrës. Përdoret gjerësisht në letër gazete, letër rrotulluese, bord të bardhë, letër shtypëse të veshur, letër kopje dhe produkte të tjera.