EN

LajmeShkarkoNa kontaktoni

Të gjitha kategoritë

Ingots alumini janë të paketuara nga baler automatik band band çeliku, e cila jo vetëm që paketohet në mënyrë të vendosur, por gjithashtu ka jastëk të mjaftueshme për të mbrojtur mallrat gjatë transportit, duke shmangur ndotjen e ingots alumini nga të paketuara, dhe kostoja e paketimit është kursyer nga më shumë se 50 % krahasuar me bandat tradicionale të çelikut.