EN

LajmeShkarkoNa kontaktoni

Të gjitha kategoritë

Xham me sforcim shtypës në sipërfaqen e xhamit të ashpër, i njohur gjithashtu si xham i përforcuar. Xhami u përforcua nga ashpërsimi, i cili filloi në Francë në 1874. Paketimi i qelqit të zbutur ka karakteristikat e cilësisë së paketimit të rëndë dhe kërkesave të larta të sigurisë. Isshtë një trend paketimi për të përdorur brezin plastik PET. Ka avantazhet e stabilitetit të mirë të paketimit, sigurisë, kostos së ulët dhe transportit të lehtë.