EN

LajmeShkarkoNa kontaktoni

Të gjitha kategoritë

Kulturë korporative

 • Ynë

  Innovation, Efficiency, Automation and Liberation of Human Productivity

 • Orientim

  comprehensive industry packaging solutions supplier

 • Vlerat thelbësore

  Confidence, Integrity, Efficiency and Win-win

 • vizion

  Reliable Industrial Packaging Partners

 • Filozofia e biznesit

  krijojnë vlerë për klientët dhe ndihmojnë partnerët të realizojnë ëndrrat e tyre

 • Koncepti i talentit

  Respektimi dhe Ndarja, Thjeshtësia dhe Përqendrimi, Bashkëpunimi dhe Përparimi

CHTPAK Brand Interpretation

ChuangHang Technology PAK

C- china  H- hunan  T-Tech

ChuangHang : Company Name    

Technology : Company attribute  

PAK : Industry product attribute

 • C - china

  Goal: To be a century industrial packaging solutions supplier
  Orientation: Concentration on lifelong learning, quality and service of strapping equipment

 • H - hunan

  Goal: To be a honorable enterprise for serving packaging industries home and abroad
  Orientation: Honest business, creating value for customers and helping partners realize their dreams

 • T - Tech

  Goal: To be technology leader and leading packaging trend
  Orientation: Concentration on R&D, innovation and automation of strapping equipment