EN

LajmeShkarkoNa kontaktoni

Të gjitha kategoritë

Ky program kryesisht zëvendëson materialet dhe mjetet e përdorura në paketimin e kartonit, zëvendëson shiritin e çelikut me shiritin e paketimit PET dhe pajis mjetin përkatës të paketimit pneumatik ose elektrik për të përmirësuar efikasitetin e paketimit të pllakave. Zbatohet në karton, karton gri, kartona dhe produkte të tjera.