EN

ВестипревземиКонтактирајте не

сите категории

Оваа програма главно ги заменува материјалите и алатките што се користат при пакување на плочи, ја заменува челичната лента со ПЕТ лента за пакување и ја опремува соодветната пневматска или електрична алатка за пакување за да ја подобри ефикасноста на пакувањето на плочата. Се нанесува на вештачки панели, плочи со средни влакна, плочи со густина, честички, иверица, кофражни згради, плочи од стакло-магнезиум, плочи за заштита од пожар, гипс картон и други производи.