EN

ВестипревземиКонтактирајте не

сите категории
https://www.chtpak.com/upload/product/1626763947645013.jpg
https://www.chtpak.com/upload/product/1626763947539474.jpg

ПЕТ ленти со мала јачина Класа L

Материјали за производство: средства за репертирање и рециклирани материјали

Напнатост на фрактура:> 36kg / mm2;

Заеднички спецификации: бруто тежина на секоја ролна е 20 KGS, нето тежина на секоја ролна е 18 KGS;

Заеднички модели: PET12008L, PET13008L, PET16008L;

Апликации: пакување од камен, пакување од тули, пакување од плочки.


Испраќам барање
ОПИС

Опис на производот:

Материјали за производство: средства за репертирање и рециклирани материјали

Напнатост на фрактура:> 36kg / mm2;

Заеднички спецификации: бруто тежина на секоја ролна е 20 KGS, нето тежина на секоја ролна е 18 KGS;

Заеднички модели: PET12008L, PET13008L, PET16008L;

Апликации: пакување од камен, пакување од тули, пакување од плочки.


карактеристики:

Висока напнатост: и двете слични на затегнатоста на челичните ленти и еластичноста на челичните ленти, можат да обезбедат безбедност на стоката.

Ниско издолжување: 1/6 од ПП лентите, можат да одржат напнатост долго време.

Отпорност на висока температура: точката на топење е 260 степени, нема деформација под 120 степени

Добра флексибилност: безбедно работење, нема повреда на раката, нема оштетување на предметите во пакет.

Убава и без 'рѓа: светла боја, нема да ги загадува пакетите предмети.

Добра економска корист: процентот е една шестина од челичните ремени, што може да ги намали трошоците.


Заеднички миленик Спецификации и параметри

 

МОДЕЛ

 

 

Ширина

ДЕБЕЛИНА

(ММ / 2М)

СКИВНОСТ

(М /РОЛЛ)

ДОЛЖИНА

Напнатост на фрактура (N / лента)

L / M / H

PET09006

9.0

0.6

≤30

> 2800

1850 / 2120 / 2380

PET12006

12.0

0.6

≤30

> 2150

2470 / 2820 / 3180

PET16006

16.0

0.6

≤30

> 1600

3290 / 3760 / 4230

PET16008

16.0

0.8

≤30

> 1250

4390 / 5020 / 5640

PET16009

16.0

0.9

≤30

> 1100

5184 / 5760 / 6480

PET19008

19.0

0.8

≤30

> 1010

5210 / 5960 / 6700

PET19010

19.0

1.0

≤30

> 815

6250 / 7450 / 8380

PET19013

19.0

1.3

≤30

> 620

8470 / 9680 / 10890

PET25010

25.0

1.0

≤30

> 620

8580 / 9800 / 11030

PET25012

25.0

1.2

≤30

> 520

10290 / 11760 / 13230

PET32013

32.0

1.3

≤30

> 360

/ 16310 / 18350

забелешкаs: МИЛЕНИК ремени е 20 кgs по ролна. Видовите на јадрото на хартијата се 406 mm, 200 mm и 250 mm. Бојата и ширење на кодови можат да бидат прилагодени од корисниците.

Испраќам барање
Контактирајте нѐ
поврзани со производот