EN

ВестипревземиКонтактирајте не

сите категории
https://www.chtpak.com/upload/product/1626342782183795.jpg
https://www.chtpak.com/upload/product/1626342782723139.jpg
https://www.chtpak.com/upload/product/1626342782920892.jpg
https://www.chtpak.com/upload/product/1626342783536361.jpg

Токи за пакување / токи за нараквици / PET пакети за пакување

Токи за пакување / токи за нараквици / PET пакети за пакување

Бренд: CHTPAK

Употреба на производот: Зголемување на капацитетот на лежиштето, безбедноста на пакувањето и натоварувањето

Предности на производот: прифаќање на висококвалитетен нов материјал, дебел дизајн, галванизиран изглед, двонасочно тепање на забите.


Испраќам барање
ОПИС

Карактеристики на производотТоки за ПЕТ ремени

Исклучителна изработка / нов материјал / осигурување на квалитет 


Параметри на производот

име: Дебелина:
Топки за пакување ПЕТ 1606/1608/1909 1606: околу 0.6 mm
Боја: 1608: околу 0.8 mm
светла метална боја 1909: околу 0.8 mm
Ширина: Тежина:
1606: околу 16 mm 1606: околу 7.5 кг / картон
1608: околу 16 mm 1608: околу 10.5 кг / картон
1909: околу 19 mm 1909: околу 9.5 кг / картон
Должина: Количина:
1606: околу 25 mm 1606: околу 2000 парчиња / картон
1608: околу 25 mm 1608: околу 2000 парчиња / картон
1909: околу 27 mm 1909: околу 1500 парчиња / картон


Топли белешки: Оваа тока за пакување ПЕТ е чисто рачно мерење, можеби има разлика во однос на големината и тежината.Испраќам барање
Контактирајте нѐ
поврзани со производот