EN

ВестипревземиКонтактирајте не

сите категории

Вести

Бали за електрична енергија YA19, висока напнатост

Време:-2021 07 27- Посети: 68

Со брзиот раст на кинеската економија, но, исто така, доведе до нашиот национален бренд и производ само-истражување и развој способност, исто така, се зголемува, различни домашни производи побрзаа надвор, во нашата индустрија за пакување е ист.Како увезените електрични балири во домашната индустрија за пакување предизвика балирање бум, постои домашна електрична балира, исто така, полека тргна немири во Кина.

Можеби сте љубопитни кој тип на балира е ова? Електричната балира YA19 е голема балира која може да биде погодна за многу индустрии, а следново можете да направите едноставен вовед. Постојат неколку причини зошто е погоден за многу индустрии:

1, тензијата е голема, максималната вредност на напнатоста на оваа машина може да достигне 5500N, што е многу увезена балира до најголемиот модел за да одговара на вредноста, а неговото прилагодување на напнатоста може да биде од 400N-5500N толку многу индустрии можат да го користат;

1

2, може да се примени на различни модели на пакување појас, балира применливи пропусен опсег 12-19mm, со дебелина од 0.6-1.2mm, генерално се применува на 12-16mm увезени електрични балира се уште е многу, но може да се примени на 19 пакување со многу малку, или е многу скапо, така што клиентите претпочитаат да изберат рачно пакување;

3, цената е умерена, сегашната пазарна увозна цена на балира најмалку 18000+, не само скапи, туку и високи трошоци за одржување, што резултира со тоа што многу клиенти се во далечина, а оваа цена на балира е околу 4500 (според конфигурацијата е не е исто);Затоа е фаворизиран од многу клиенти.

2

Преку овој вовед верувам дека имате многу разбирање за оваа машина, производот во степенот на автоматизација треба да направи одредено подобрување на изгледот, сигурно ќе има мал дефект, ве молиме поддржете домашна, верувам дека во блиска иднина ќе биде пробив во овој аспект.