EN

ВестипревземиКонтактирајте не

сите категории

Вести

Кој е ефектот на автоматската балирачка? За која индустрија?

Време:-2021 02 02- Посети: 37

Автоматскиот балер е широко користен во храна, лекови, дневни хемиски производи и други индустрии, погоден за пакување картони, пакување хартија, пакување медицински кутии, пакети со производи од лесна индустрија, дневни амбалажи за хемиски материјали и други различни големини на пакети за пакување стоки. различни ефекти во споредба со традиционалното рачно пакување. Во споредба со традиционалното пакување, автоматската бала има повеќе предности. Еве шест аспекти за да разговарате за ефектот на автоматскиот балер.

1. Разумно планирање: стандарден картон за активна индукција на картон, активен капак на картонска оригами, активна лента нагоре и надолу, непречено и брзо; Едноставна работа, удобна поправка, постабилна функција

2, одличен квалитет: автоматската машина за преклопување и балирање е стабилна и сигурна, со висок квалитет. Делови по тестот за стареење, за да се осигура дека секој детал е постабилен.

3, лесен за ракување: според различните стандарди на картон, активна индукција на ширина и висина. Удобен, брз, едноставен, без рачно уредување.

4, безбедносно пакување: функцијата на машината е во ред по употреба, структурата е строга, работниот процес е без вибрации, работата е стабилна и сигурна; опремен со уред за заштита на сечилото за да се спречи случајна пункција за време на работата, производството е побезбедно и пакувањето е поефикасно.

5, ефектот е убава: избор на лента картон запечатување, функција за запечатување е рамна, стандардна, убава, исто така, може да избере лента за печатење, но исто така и да ја подобри сликата на стоката, е една од активните компании за пакување ефективен избор.

6, широк спектар на употреба: погоден за преклопување и запечатување на различни стандардни картони во исто време. Широко се користел во храна, лекови, пијалоци, тутун, дневни хемиски производи, автомобили, кабли, електроника и други индустрии

Верувам дека откако ќе го прочитате овој напис, имате прелиминарно разбирање за автоматскиот балер, така што изборот на производи треба да биде соодветен за нивните сопствени, со цел да играат голема улога.

3b87de5ab13e2be0bf580e5307f437a微 信 图片 _20210127155930