EN

ВестипревземиКонтактирајте не

сите категории

Вести

Препорачана електрична балира за топење во 2021 година

Време:-2022 01 18- Посети: 387

Препорачана електрична балира за топење во 2021 година

Со брзиот развој на социјалната економија, подемот на индустријата за пакување, многу луѓе купуваат електричен балер за топење кога се збунети, следново за да ви даде анализа за тоа како да изберете електричен балиер за топење со топлина? препорачано според количината на пакување и околината за пакување што треба да ја препорачате, не постои многу добар балиер во светот, клучот е соодветен за да изберете балиер.

1-1

1. Количината на пакување е мала, секој сет е помалку од 100 ремени дневно. Пред, рачно пакување клешти се користат за пакување тока.

2, повеќе од сто до петстотини ремени, може да користи рентабилна домашна, исто така може да избере да користи увезена балирање машина.

3, повеќе од 500 пакувања, се препорачува да се користи увезена балира ORT260, стабилните перформанси времињата за одржување се релативно мали, пакувањето на клиентите е многу мало, увезената машина нема да дојде да поправа неколку години, виделе долго време е 15 години на машина, до 21 година да се поправи еднаш.

1-2

Се разбира, сегашното добро е OrT260 увезено од Швајцарија. Ако имате три вида машини во вашата фабрика, една е пневматска, една е домашна електрична и една е швајцарска електрична струја од увоз, оставете ги работниците да изберат, работниците никогаш нема да користат пневматски ако имаат струја, а нема да користат домашна ако увезле. Дизајнот на увезената машина е похуманизиран, работа со едно копче, лесен за употреба, не уморен, побрзо пакување. Работниците со лесен за употреба, побрзо пакување. 

Претходна страница: Никој

Следна Страна : Балер ITA24 - нов спасител за фабрики за тули