EN

ВестипревземиКонтактирајте не

сите категории

Вести

ПЕТ пластични челични појаси за набавка, исто така, треба да ги видите следните точки

Време:-2021 02 02- Посети: 77

ПЕТ пластичниот челичен појас е нов вид еколошки материјал за пакување, стана традиционална челична жица, челичен појас и други алтернативи за пакување, овој мулти-спецификациски појас за пакување со повеќе бои, широко се користи во различни индустрии, како да купите квалификувани ПЕТ пластичен челичен појас за пакување, исто така, треба да обрне внимание на следните точки.

3-2

Еден, утврдете ги спецификациите. Стоката според намената, тежината и волуменот на пакувањето за да се одреди изборот на купување спецификации на технолошки пакет (дебелина, ширина, машина или рака), ако пакувањето на тешките стоки избере релативна ширина, дебелина на помалото пакување, ќе предизвика тешки стоката може да има опасна амбалажа, лесна стока ако изберете релативна ширина, дебелина на голема лента за пакување, ова може да предизвика отпад, да ги зголеми трошоците за пакување. Еве формула за референца - кршење на напнатоста = пропусниот опсег * дебелина на ременот * степенот на затегнување на вреќичката на ременот.

Два, се утврди квалификацијата на производителот.Сега појас за пакување производствен пазар се меша, производството на стабилноста на производот е многу различно.Хунан чуанли пакувањето има 11 години искуство во индустријата, за националните 5 производствени бази [Хунан Чангша, Шандонг Лини, Чонгкинг, Шангај, Гуангжу] услуга 5000+ корисници, во согласност со квалитетот на суровините, напредна опрема, зрела технологија, строго управување да се направи добра работа во квалитетот на лента ова прашање.

3-3

3. По-продажна услуга.При купување на ПЕТ пластичен челичен појас, со премиса да се обрне внимание на квалитетот, треба да се обрне внимание и на пост-продажната услуга на појасот за пакување.Претпријатија ориентирани кон производството не доаѓа предвид не страшно, страшно е надвор од проблемот не е решен, а креативноста и пакувањето е тула платформа за безбедност единица, на корисникот да направи гаранција за квалитет, ако проблеми со квалитетот, обезбеди соодветно видео, слики, реши, 24 часа бесплатно враќање, тие сноси товарот, дозволете им на корисниците да го користат остатокот уверен.