EN

ВестипревземиКонтактирајте не

сите категории

Вести

Дали е вистина дека појасот на машината е со повисок квалитет?

Време:-2021 07 27- Посети: 62

Со барањата за пакување за с and повеќе високи, машинскиот ремен за пакување оваа именка постепено се појави во вашето видно поле, многу луѓе имаат заедничко прашање, дали машината со повисок квалитет од раката со подобар квалитет? Ајде внимателно да го разгледаме ова.

Прво на сите, за да се воведат барањата за пакување на машината со појас и рачен појас, рачниот појас генерално не е хартиено јадро, машинскиот ремен мора да има хартиено јадро, рачниот појас може да се отпакува транспорт, исто така може да го погоди транспортот, машината со појас со цел да се заштити деформацијата, може само да избере да го погоди режимот на транспорт.

Потоа ќе ви ги претставам барањата на појасот.

1. Толеранција на ширина, општ национален стандард е плус или минус 0.5, толеранцијата на дебелина е генерално плус или минус 0.06, толеранција на вертикалност, (свиокот на свиокот е помал од 12MM 150/2000). Еве јас ќе ви објаснам зошто да го кажете овој стандард, бидејќи опремата за пакување, ширина на пакување, дебелина, правилност ќе бидат повисоки, така што непречено носење на ременот, не влијае на нормалната работа на машината. Напротив, тоа ќе предизвика неповратна загуба на системот за ремени на машината и нос.

1

2, материјал со употреба на чист материјал, материјал од памучен појас повеќе, изгледа едноставно е подобро, раката со допинг со различни нивоа на секундарен материјал за дробење наназад, со помал сјај, затегање и издолжување ќе биде помала од машината со различен обем, така што нивните спецификации на машината на пазарот со ќе бидат поскапи отколку со спецификациите на раката со 800-1200 јуани по тон.

2

Значи машината со повисок квалитет е вистина, севкупните спецификации на машината и материјалот се повисоки од стандардот на раката со ременот.