EN

ВестипревземиКонтактирајте не

сите категории

Вести

Електричен балер купување се должи да се обрне внимание на кои поени?

Време:-2021 03 22- Посети: 51

Постојат многу видови електрични бали на пазарот пред постоењето на секој модел да има свои различни параметри и различни предности, па затоа, кога ќе избереме машина за пакување, треба да се разгледаме од кои аспекти?

Првото нешто што треба да се разгледа е материјалот, ширината и дебелината на лентата за пакување што се користат во моментов. За различни производи за пакување, ќе се користат различни видови ленти за пакување. Во исто време, спецификациите на ременот за пакување ќе бидат различни, па затоа првиот предвид се овие три точки. Ограничете го обемот на балерот во согласност со ременот за пакување што го користите.

Потоа разгледајте ја вообичаената количина на пакување, во согласност со количината на пакување што е потребна за да се избере електричниот балер. Електричниот балер ќе постави разлика во вредноста на батеријата. Некои модели имаат само една батерија, додека други имаат две. Во исто време, некои балери користат различни ќелии на батеријата и капацитет на батеријата, така што овој аспект е исто така многу важен.

Покрај тоа, буџетот за електричен балер е исто така многу важен. Во моментов, цената на балерот на пазарот од неколку стотици до десетици илјади нерамна, јазот во цените е релативно голем, па затоа пред да изберете балер да ги одредите нивните сопствениот буџет ќе заштеди многу време.

Конечно, постојат некои посебни параметри кои треба да се земат предвид. На пример, некои производствени работилници се многу строги со контролата на бучавата, па затоа овој аспект треба да се земе предвид. Постојат некои посебни индустрии, барања за заштита од експлозија за балерите се исто така особено високи. Покрај тоа, постојат некои фактори, како што е прифатливата влажност на машината, машината не може да содржи некои други метали и така натаму.

Факторите што треба да се земат предвид при изборот на електричен балер се приближно овие точки. Се надевам дека ќе биде корисно подоцна да размислите за балер.

推 文 2-1推 文 2-2