EN

ВестипревземиКонтактирајте не

сите категории

Вести

Движење на компанијата

Време:-2019 10 08- Посети: 164

Топло известување: Поради проширувањето на нашиот деловен опсег, од 10 јули ќе се преселиме на следната нова адреса:
5F-501, ГРАДЕЊЕ Б22, СОЈУВАЊЕ СО СОЗДАВАЊЕ НА ИНДУСТРИЈАТА, округот ЧАНГША, ГРАД ЧАНГША, 410100, провинција ХУНАН.

Претходна страница: Градење на тим на 20

Следна Страна : Градење на тим на 25 јули