EN

ВестипревземиКонтактирајте не

сите категории

Вести

Тула фабрика baling опрема полуавтоматски или автоматски добро

Време:-2021 07 27- Посети: 38

Со барањата на луѓето за заштита и ефикасност на животната средина, опремата за балирање во фабриката за тули е сè попопуларна, многу пати шефот на фабриката за тули при изборот на опрема за балирање, но не знае како да избере. Всушност, многу е едноставно да се купи опрема како инвестицијата, како да се задоволат сопствените производствени капацитети во случај да се трошат помалку пари е фактор што мнозинството шефови треба да го разгледаат. И сега им препорачуваме опремата за балирање на клиентите генерално ќе му поставуваат две прашања на купувачот: првото е сегашното капацитет за производство на фабриката за тули?

1

Општо земено, за целото пакување на фабриката за тули, 150,000 излези под основната може да се разгледа употребата на полуавтоматска опрема за висечка корпа, повеќе од 150,000 излези може да размислат за инсталирање на опрема за автоматска висечка корпа (горенаведеното е дневното производство на етикетата за преклопување).За клиентите за делумно пакување, комплетот полуавтоматска опрема за висечка корпа во основа може да ги задоволи дневните потреби за производство. Често гледаме како многу сопственици на фабрики за тули купуваат опрема мислејќи дека колку повеќе пари трошат, толку е побрза опремата ќе работи. 

2

Ова е погрешна идеја. Затоа што кај многу луѓе мислат: автоматската ефикасност на работа ќе биде поголема од полуавтоматската ефикасност. Но, на сите им недостасува многу важен фактор -- трудот. Вистина е дека целосно автоматската опрема е поефикасна од полу автоматска опрема кога е целосно опремена. Сепак, ефикасноста на пакувањето на двата уреди е слична во случај на недоволен персонал. .