EN

ВестипревземиКонтактирајте не

сите категории

Вести

Дали сè уште се жалите на континуираното откажување на балерот, што го одложи вообичаеното уредување на работата

Време:-2021 01 27- Посети: 38

Всушност, машината е исто како нас, работа за долго време, исто така, ќе добие различни чудни болести, континуирано преоптоварување работа која не може да издржи, континуирана работа, континуирано абење и солза предизвикана од разни проблеми на машината, не може да работи правилно, конечно да доведе до вашата работа не е мазна, само да се зголеми вашата неволја; Всушност, не е тешко ефикасно да се контролира овој метод на грешка, машината е како нас да се прилагодуваме, на редовно одржување; Бидејќи целокупното работно опкружување на фабриката за тули е посложено, прашината, нечистотиите, честичките и така натаму машината да продолжи да работи, најверојатно, ќе го влоши абењето на неколку важни делови на машината, па затоа, овојпат одржувањето на машината е особено важно, амбалажата Чуангли им ги обезбедува на операторите следниве едноставни методи на одржување: 1. ИЛИ-T260 е дизајниран со дупка за удар на дното на десната страна на машината. При наизменични смени секој ден, потребно е само да се користи воздушниот пиштол за да се насочи кон положбата на дупката и да се издишат нечистотиите, како што се остатоци од тули, остатоци од ремени и прашина во машината, за да се избегнат тврдите честички што ја влошуваат машината абење и лепење. 2. Отшрафете четири завртки за да ја отворите црната заштитна плоча од левиот преден дел на машината, а потоа отстранете ги затегнувачкото тркало и плочата за заби со жична четка за да ги исчистите нечистотиите, како што се остатоците на неа, за да се избегнат нечистотиите остатоци што предизвикуваат лизгање на машината, а ременот за пакување не може да се затегне; 3, секоја машина ве молиме обидете се да избегнете повеќе од 12 часа континуирана работа, долгорочната состојба на високо оптоварување несомнено ќе го влоши степенот на абење на внатрешниот мотор; 4, машината е во мирување, ве молиме извлечете ја батеријата, не заборавајте да ја ставите на суво место; Се разбира, само ова не е доволно, ви предлагаме да ја користите машината 3 месеци или така да ја испратите до одделот за после продажба за поголемо одржување на вашата машина. О, стручниот тим ќе има посветен персонал за чистење и скриени проблеми откривање! Значи, при изборот на машини, треба да се земат предвид и проблемите по продажбата! Обрнете внимание !! Бидете сигурни дека редовно го одржувате! На овој начин, работниот век на машината може да се продолжи и да се отстранат скриените опасности.
微 信 图片 _20210127155604