EN

ВестипревземиКонтактирајте не

сите категории

Вести

Балер ITA24 - нов спасител за фабрики за тули

Време:-2021 04 15- Посети: 37

Со развојот на пазарната економија, националната политика поддржува побрз и побрз развој на индустријата за тули и ќерамиди. Индустријата за тули и плочки се развива од мала и густа до голема и ретка. Покрај тоа, националната политика за „заштита на синото небо“ брзо го промовира развојот на индустријата за цементни блокови.

Hunan Chuangli Packaging Co., Ltd. е сеопфатно претпријатие кое е посветено на истражување, развој и опслужување на опремата за пакување и потрошен материјал во индустријата за градежни материјали. Компанијата за домашни претпријатија со печки го разгледува проблемот како цена, безбеден, ефикасен, убав, во комбинација со акумулацијата од петнаесет години развој на производот е погодна за индустријата за градежни материјали за квалитетна фабрика за тули посветен на ПЕТ појас за пакување, мреж и сите видови рачна машина за пакување, и развива иновативна опрема за автоматско пакување тули, сега пакува и опрема сега целосно на пазарот 10 години, За да станете едно од најраните претпријатија за домашна услуга за плочки во индустријата.

Компанијата спроведе истрага за индустријата за цементни блокови и откри дека повеќе од 90% од претпријатијата го користат начинот на полнење на палети. Постојат следниве проблеми: 1.2, стапката на кршење на фиоката е голема;3. Ниска стапка на обновување на палети; 4, влијае на ефикасноста на транспортот.

Фабрика за цемент и тули во областа Јуелу во провинцијата Хунан има дневно производство од 80,000, со стапка на обновување на палети од околу 70%. Најдете пакување чуангли за да ја решите дилемата, компанијата според фактичката ситуација, дизајнирајте пакување без палети, користејќи го увезеното италијанско пакување ITA24 на начин, значително ги заштедувате трошоците за фиоката и помалку чистата вода, се подобрува и ефикасноста, не само што се заштедуваат трошоците и се подобрува корпоративниот имиџ

2-12-22-3