EN

ВестипревземиКонтактирајте не

сите категории
https://www.chtpak.com/upload/product/1626341879534635.jpg
https://www.chtpak.com/upload/product/1626341879465629.jpg
https://www.chtpak.com/upload/product/1626341879158453.jpg

ST13 / S13 рачна алатка за врзување „Три во едно“

Рачна алатка ST13 / S13 алатка „Три во облекување“

Бренд: CHTPAK

Лента: ПП

ST13 рачна алатка за врзување „Три во едно“ (тип на рекет)

T13 рачна алатка за врзување три-во-едно (тип на лежиште)

Испраќам барање
ОПИС

ST13 / S13 рачна алатка за врзување „Три во едно“

Параметри на производот

Бренд: CHTPAK Големина на алатот: 130x150x360mm
Име: ST13 рачна алатка за врзување „Три во едно“ (тип на рекет) Тежина на алатот: 2.4 кг
Лента: ПП Големина на кутија: 445x205x180mm
Ширина на ременот: 13мм Тежина на пакување: 2.8 кг


Бренд: CHTPAK Големина на алатот: 130x150x360mm
Име: T13 рачна алатка за врзување „Три во едно“ (тип на лежиште) Тежина на алатот: 2.4 кг
Лента: ПП Големина на кутија: 445x205x180mm
Ширина на ременот: 13мм Тежина на пакување: 2.8 кг


Испраќам барање
Контактирајте нѐ
поврзани со производот