EN

NewsdownloadHubungi kita

Kabeh Kategori

News

Baler listrik YA19, ketegangan dhuwur

Wektu: 2021-07-27 Hits: 68

Kanthi wutah kanthi cepet saka ekonomi China, nanging uga mimpin kanggo account nasional kita lan produk poto-riset lan kemampuan pembangunan uga nambah, macem-macem produk domestik wis kesusu metu, ing industri packaging kita padha.As diimpor balers listrik ing industri packaging domestik micu boom baling, ana baler listrik domestik uga alon-alon nyetel kerusuhan ing China.

Sampeyan bisa uga penasaran jinis baler apa iki? Baler listrik YA19 minangka baler tarik gedhe bisa cocog kanggo pirang-pirang industri, ing ngisor iki kanggo sampeyan nindakake pambuka sing gampang. Ana sawetara sebab kenapa cocog kanggo akeh industri:

1, tension gedhe, Nilai tension maksimum mesin iki bisa tekan 5500N, kang akèh diimpor baler kanggo model paling gedhe kanggo cocog Nilai, lan imbuhan tension sawijining bisa saka 400N-5500N supaya akeh industri bisa digunakake;

1

2, bisa Applied kanggo macem-macem model packing sabuk, baler ditrapake bandwidth 12-19mm, karo kekandelan saka 0.6-1.2mm, umume ditrapake kanggo 12-16mm diimpor baler listrik isih akèh, nanging bisa Applied kanggo 19 packing karo sethitik banget, utawa iku larang banget supaya pelanggan seneng milih packing manual;

3, rega Moderate, pasar saiki ngimpor rega baler paling 18000+, ora mung larang, nanging uga biaya pangopènan dhuwur, asil ing akeh pelanggan ing kadohan, lan rega baler iki bab 4500 (miturut konfigurasi punika ora padha);Mulane disenengi dening akeh pelanggan.

2

Liwat introduksi iki aku pracaya sampeyan duwe akèh pangerten saka mesin iki, prodhuk ing jurusan automation kudu nindakake sawetara dandan ing katon, mesthi bakal ana cacat sethitik, please ndhukung domestik, Aku pracaya ing mangsa cedhak bakal dadi terobosan ing aspek iki.