EN

NewsdownloadHubungi kita

Kabeh Kategori

News

Apa pengaruhe baler otomatis? Kanggo industri apa?

Wektu: 2021-02-02 Hits: 19

Baler otomatis akeh digunakake ing panganan, obat, bahan kimia saben dinane, lan industri liyane, cocog kanggo kemasan karton, kemasan kertas, kemasan kotak obat, paket produk industri ringan, kemasan pasokan kimia saben dinane lan macem-macem ukuran bundelan kemasan barang. Baler otomatis duwe efek sing beda dibandhingake karo kemasan manual tradisional. Yen dibandhingake karo kemasan tradisional, baler otomatis luwih duwe kaluwihan. Mangkene enem aspek kanggo ngobrol babagan efek baler otomatis.

1. Reasonable planning: active induction conditioning carton standard, active origami carton cover, active tape up and down, smooth and fast;Simple operation, convenient repair, more stable function.

2, excellent quality: automatic folding and baling machine is stable and reliable, with high quality.Parts after aging test, to ensure that every detail is more stable.

3, gampang dioperasikake: miturut standar karton sing beda, jembar lan dhuwur kahanan induksi aktif. Trep, cepet, gampang, tanpa kahanan manual.

4, kemasan keamanan: fungsi mesin apik sawise digunakake, perencanaan struktur ketat, proses kerja bebas geter, kerjane stabil lan andal; Dilengkapi piranti proteksi agul-agul kanggo nyegah tusukan sing ora disengaja sajrone operasi, produksi kasebut luwih aman lan bungkus luwih efisien.

5, efek kasebut apik: pilihan sealing karton tape, fungsi penyegelan datar, standar, apik; Uga bisa milih tape cetak, nanging uga bisa nambah gambar barang, minangka salah sawijining perusahaan kemasan aktif sing pilihan efektif.

6, wide range of use: suitable for folding and sealing a variety of standard cartons at the same time.Has been widely used in food, medicine, beverage, tobacco, daily chemical, car, cable, electronics and other industries

I believe that after reading this article, you have a preliminary understanding of the automatic baler, so the choice of products should be suitable for their own, in order to play a great role.

3b87de5ab13e2be0bf580e5307f437a微 信 图片 _20210127155930