EN

NewsdownloadHubungi kita

Kabeh Kategori

News

Apa bedane motor tanpa sikat lan motor tanpa sikat ing baler?

Wektu: 2021-03-22 Hits: 71

Baler listrik ing mripat wong, akeh wong sing pengin tuku baler listrik, dheweke luwih gampang dikemas, ora kaya baler pneumatik sing duwe sawetara watesan. Apa sing kudu sampeyan tingali kanggo baler listrik? Motor mesthine minangka salah sawijining aksesoris sing penting .Kuwi minangka inti alat listrik, minangka bagean saka piranti listrik sing paling canggih lan paling larang, ana pelanggan sing ora ngerti motor sikat lan motor tanpa sikat pungkasane bedane, kenapa kesempatan listrik tanpa sikat kasebut larang banget.

Motor sikat minangka bentuk tradisional motor, stator yaiku cangkang, magnet permanen; Rotor disambungake karo gulungan koil tengah lan poros output, lan listrik mlebu klompok koil tengah liwat sikat, sing ngasilake perubahan medan magnetik lan ngasilake kekuwatan bebarengan karo stator kanggo drive rotasi.

Kaluwihan motor sikat:

4-1

1. Sistem kontrol sing gampang lan rega murah;

2. Struktur tradisional nduweni konten teknis sing kurang lan kinerja sing stabil

Motor tanpa sikat minangka bentuk tradisional motor, cangkang stator, magnet permanen; Rotor disambungake karo gulungan koil tengah lan poros output, lan listrik mlebu klompok koil tengah liwat sikat, sing ngasilake perubahan medan magnetik lan ngasilake saling meksa karo stator kanggo drive rotasi.

Kauntungan saka motor tanpa sikat yaiku:

1. Umur kerja sing dawa, umur kerja rutin 7-10 taun;

2. Konsumsi daya sithik, sepertiga motor sikat karbon;

3. Cocog kanggo instrumen lan peralatan presisi, lan adegan mbutuhake kacepetan dhuwur.

Intine, iki kalebu rong jinis motor, bedane utamane ing struktur, katon ora beda banget. Keuntungan motor tanpa sikat katon jelas lan bisa kepenak kanggo kabeh jinis aplikasi. Saka efisiensi, konsumsi energi, urip, kinerja lan aspek liyane, motor tanpa sikat luwih unggul tinimbang motor sikat.

Dadi, yen sampeyan ora butuh dhuwit, go brushless. Teknologi motor brushless asing wis cukup diwasa, kita yakin manawa para model model ORT250 lawas duwe kesan jero babagan stabilitas lan stabilitas motor kasebut.