EN

NewsdownloadHubungi kita

Kabeh Kategori

News

Mbangun tim tanggal 25 Juli

Wektu: 2019-10-08 Hits: 123

Lacak ing LiuYang,
Kegiatan iki nambah kohesi ing antarane kolega. Sajrone kegiyatan kasebut, kolega saling tulung-tinulung kanggo ngrampungake kabeh lelungan kali kanthi sukses. Utamane sawetara pimpinan ngarahake tantangan ing proyek sing luwih angel lan mbebayani lan nuwuhake kasusahan. Sajrone kegiyatan kasebut, kita ora mung bisa nonton pemandangan ing dalan, nanging uga bisa ngrasakake hawa seger, ngendhokke pikiran lan awak lan "ngisi daya" kanggo kerja minggu ngarep. Sanajan kabeh proses rada reged lan kesel , kita kabeh padha seneng-seneng.