EN

NewsdownloadHubungi kita

Kabeh Kategori

News

Plate baris kemasan otomatis, iku worth tuku?

Wektu: 2021-07-27 Hits: 13

Kanthi pangembangan pasar, biaya tenaga kerja lan rega tenaga kerja mundhak saben dina, lan kompetisi produk piring uga saya tambah, sing nyebabake nyuda daya saing produk pangguna. Dadi carane kita bisa nambah daya saing produk?Piring baris packaging otomatis worth tuku?Cara langsung minangka nderek: 

1, nyuda biaya tenaga kerja kanggo nyuda biaya produksi;

2. Ngapikake diferensiasi produk lan manggoni pangsa pasar

2-1

Dadi ing cara kanggo ngurangi biaya produksi produk kanggo entuk automation produk kanggo ngurangi biaya pegawe, ana akèh kedhaftar sing Consulting cara kanggo ngatasi piring? Ana uga akeh pelanggan sing wis diadopsi peralatan packaging otomatis amarga saka volume produksi gedhe, nanging amarga teknologi ora apik kaya saiki ing sawetara taun kepungkur, padha arep kanggo nambah efficiency packaging.

2-2

Ing saiki, nggunakake utama kayu yaiku baja sabuk baling, sawetara wong nggunakake plastik plastik packaging sabuk. Banjur, iku digawa dening truk forklift, supaya perlu empuk karo kayu ing ngisor. Kajaba iku, kayu ora bisa diisi banyu sajrone transportasi, saengga film kasebut kudu dibungkus. Mulane, kanggo nyadari proses kasebut, jumlah wong kira-kira 6-8, biasane ing rong kelas, mula butuh 12-16 wong. Dadi saben pemilik bisnis kuwatir babagan iki, lan mbutuhake biaya tenaga kerja sing akeh.


We ngarahke ing proses teknologi lan efficiency requirement kanggo pangguna kanggo nggawe pesawat saka solusi lengkap, saka proses produksi plate kanggo packaging lengkap, digabungake karo views lan syarat pangguna, langgeng luwih saka limang sasi rencana kanggo ngrembug produksi plate rampung lan instalasi baris packaging otomatis, saka wiwitan 48 wong 2 baris packaging otomatis baris kanggo papat pengawal mesin lan peralatan, Lan kakiyatan pegawe wis nemen suda, biaya kedhaftar kanggo entuk Kurangé populasi kualitatif, supaya produk kedhaftar uga luwih competitive ing pasar, lan nyuda resiko safety, nambah efficiency produksi.