EN

NewsdownloadHubungi kita

Kabeh Kategori

News

Apa bener sabuk mesin kasebut nduweni kualitas luwih dhuwur?

Wektu: 2021-07-27 Hits: 62

Kanthi syarat kemasan sing luwih dhuwur, sabuk pengepakan mesin nganggo tembung iki mboko sithik katon ing bidang visi, akeh wong sing takon, apa mesin kanthi kualitas luwih dhuwur tinimbang tangan kanthi kualitas luwih apik? Ayo luwih tliti priksa iki.

Kaping pisanan, kanggo ngenalake syarat-syarat pengepakan mesin nganggo sabuk lan sabuk tangan, sabuk tangan umume dudu inti kertas, sabuk mesin kudu duwe inti kertas, sabuk tangan bisa dibongkar transportasi, uga bisa ngangkut transportasi, mesin kanthi sabuk kanggo nglindhungi deformasi, mung bisa milih kenek mode transportasi.

Banjur aku bakal ngenalake sampeyan syarat sabuk.

1. Toleransi jembar, standar nasional umum ditambah utawa dikurangi 0.5, toleransi kekandelan umume ditambah utawa dikurangi 0.06, toleransi vertikal, (tikungan sabit kurang saka 12MM 150/2000). Ing kene aku bakal nerangake sampeyan kenapa ngomong standar iki, amarga kemasan peralatan, lebar sabuk pengepakan, ketebalan, syarat lurus bakal luwih dhuwur, saengga nganggo sabuk kanthi lancar, ora mengaruhi karya normal mesin. Kosok baline, bakal nyebabake kerusakan sistem sabuk mesin lan irung

1

2, bahan kanthi nggunakake bahan murni, bahan sabuk katun luwih akeh, katon pangerten sing luwih apik, tangan nganggo doped kanthi macem-macem level bahan penghancur sekunder, katon kurang sithik, tarik lan elongasi bakal kurang saka mesin kanthi ukuran sing beda-beda, dadi spesifikasi mesin ing pasar luwih larang tinimbang karo spesifikasi tangan kanthi 800-1200 yuan per ton.

2

Dadi mesin kanthi kualitas sing luwih dhuwur iku bener, spesifikasi umume mesin lan bahan kasebut luwih dhuwur tinimbang standar tangan nganggo sabuk.