EN

NewsdownloadHubungi kita

Kabeh Kategori

News

Gerakan perusahaan

Wektu: 2019-10-08 Hits: 147

Kabar sing anget: Amarga ekspansi lingkup bisnis, wiwit tanggal 10 Juli, kita bakal pindhah menyang ngisor alamat anyar:
5F-501, Mbangun B22, COALESCENSI CIPTA INDUSTRIA, NEGARA CHANGSHA, KOTA CHANGSHA, 410100, PROVINSI HUNAN.