EN

NewsdownloadHubungi kita

Kabeh Kategori

News

Kepiye cara milih baler / baler kanthi bener?

Wektu: 2021-01-26 Hits: 38

Saka perspektif konsumen, yen ana kebutuhan kanggo tuku baler / baler, kepiye milih kanthi bener? Ora luwih saka biaya rega, mode fungsional, efisiensi panggunaan, perawatan sawise-penjualan, kinerja operasional lan pituduh liyane sing kudu dipilih, kita menehi sawetara conto ing ngisor iki. Saka rega regane, rega baler listrik impor paling dhuwur, rega baler pneumatik domestik paling murah, rega baler listrik domestik kalebu rega murah Saka mode fungsional, mode fungsional baler listrik impor yaiku sing paling lengkap lan jembar, sing bisa ditrapake kanggo kebutuhan bungkus ing macem-macem kahanan; Baler listrik domestik lan mode fungsi baler pneumatik relatif tunggal, efek sing ngencengi biasane mung gumantung karo perasaan subyektif operator. Saka efisiensi panggunaan, sawise baler listrik wis diisi daya, biasane bisa ngemas luwih saka 300 potongan lan ngrampungake proses sajrone 5S. Baler pneumatik kudu luwih dhisik manawa sumber udara cukup, dawa pipa udara dicocogake karo lapangan, lan bungkus bisa rampung luwih saka 7S. Saka perawatan sawise-sales, baler listrik impor ing kesalahan siklus layanan luwih murah, nanging amarga bagean kasebut kudu ngimpor sebab biaya pangopènan kegagalan bakal cukup dhuwur, tingkat kegagalan siklus layanan baler domestik cukup asring, asring butuh pangopènan bola-bali, biaya pangopènan sakabèhé ora luwih murah tinimbang impor. Ing babagan kinerja operasi, nyedhiyakake BBB listrik> domestik listrik> pneumatik mestik. Saka limang aspek kanggo nganalisa baler / baler, pangguna ora bisa nggunakake rega kanthi wuta nalika milih baler, kinerja cocog, panrima rega cocog karo baler dhewe, muga-muga sampeyan nggunakake pangguna baler, kanggo baler duwe konsep pendahuluan, duwe pilihan dhewe-dhewe.
微 信 图片 _20210127160018